fbpx

Specialiteiten van De Familiejournalist

Mogelijkheden

Een stralende vrouw met een prachtige buik. Een papa (to be) vervuld van liefde en trots. Zonde om deze bijzondere periode van het leven  niet aan te grijpen voor prachtige gezinsfoto’s.

Het gezinsleven staat even op z’n kop met zo’n kleintje erbij. Momentjes die zo bijzonder zijn, lijken nu vanzelfsprekend. Leg ze vast, zodat jullie dit prille gezinsgeluk voor altijd kunnen bewaren. 

Wat is er waardevoller dan tijd doorbrengen met je  gezin? Samen lachen, spelletjes doen en uitspreken waarom je nu zo trots bent op je kinderen. Zo maken we prachtige foto’s én herinneringen!

Lijken jou kinderen eigenlijk nog wel op de foto’s die jullie aan de muur hebben hangen? Een korte maar leuke fotosessie bij De Familiejournalist levert prachtige foto’s op. Die je zo kunt inlijsten! 

Geen jaar in het leven leer en verander je zó veel als in je eerste levensjaar. Geef je kind het mooiste cadeau wat het kan krijgen: een eerste jaar boek. Een luxe album vol met prachtige foto’s en verhalen. 

A day in the life

Binnenkort meer informatie over deze bijzondere, journalistieke fotoshoot. 

De vier belangrijkste voordelen van De Familiejournalist

Geen stress, maar genieten

Niets is zo vervelend als een fotoshoot met strijd, omdat je kinderen er geen zin in hebben. Die zorgen heb je niet bij De Familiejournalist. Ik betrek jullie kindjes op een leuke manier bij de fotoshoot, met spelletjes en leuke opdrachtjes. En willen ze even niet, dan komt het straks wel weer goed!

Doei, boer met kiespijn!

Herinner je je nog die familiefoto waar jij op lachte als een boer met kiespijn? Ben je nu bang dat je niet fotogeniek bent? Laat mij het tegendeel bewijzen! Doordat wij samen plezier gaan maken, kost het je helemaal geen moeite om te lachen, dat komt namelijk vanzelf. 

Journalistiek en lifestyle

Samen creëren we mooie momenten en die leg ik vast zoals ze zich voordoen. Natuurlijk met een subtiele sturing om het mooiste beeld uit de situatie te halen, maar geen echte positionering. Een combinatie tussen journalistiek en lifestyle. Het beste van twee werelden voor uniek resultaat.

Geschreven herinneringen

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar jullie verhaal wordt nog beter bewaard als we ook leuke mijlpalen, anekdotes, grappige uitspraken en liefdevolle herinneringen opschrijven. Met behulp van een vragenlijst of een interview, zodat ik het echt in jullie woorden kan vastleggen. 

Meer informatie aanvragen
of direct reserveren

Schuiven naar boven