fbpx

Pakket: Baby's eerste jaar

Het meest bijzondere jaar van het leven, is het allereerste jaar. Van de veilige plek in mama’s buik, komt het kindje na de geboote voor het eerst in de grote, wijde wereld. Een eerste kennismaking met papa (en misschien wel broertjes en zusjes). Een eerste kus van mama. Een eerste huil. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden van alles wat een kindje voor het eerst meemaakt. 

Een kindje verandert en ontwikkelt in dat eerste jaar, het meest van zijn hele leven. En ook je eigen leven staat compleet op z’n kop. Want hoeveel geluk zo’n klein kindje ook brengt, het brengt je soms ook zorgen en zo nu en dan zelfs chaos. En in al die veranderingen moeten jullie als gezin samen een weg zien te vinden. Daar kan je behoorlijk druk mee zijn. Zo druk, dat je af en toe vergeet te genieten. Zo druk, dat je vergeet stil te staan bij de bijzonderheden van het moment. Zo druk, dat je kindje de volgende fase in zijn ontwikkeling bereikt heeft, voordat jij de tijd had om de vorige fase goed in je op te nemen. Daardoor verdwijnen heel veel mooie herinneringen aan dat eerste -bijzondere- jaar al heel snel naar de achtergrond. 

Als moeder van ons zoontje Jack van bijna 2 jaar weet ik daar alles van. Want hoewel ik zelf fotograaf en tekstschrijver ben, zijn er nog veel momenten geweest dat ik te druk was met andere dingen. Dus vergat ik foto’s te maken of verzuimde vragen van de dagboeken in te vullen. En toen ik daar later alsnog de tijd voor nam, wist ik al niet meer precies hoe of wanneer het gebeurd was. 

Daarom ben ik begonnen als De Familiejournalist. Ik wil andere jonge gezinnen het meest waardevolle album geven dat ze maar kunnen krijgen van het eerste jaar met hun kindje. Vanaf de zwangerschap tot aan de eerste verjaardag. Een album met professionele foto’s en geschreven herinneringen, die je op ieder moment van je leven weer even terugbrengen naar die bijzondere babytijd.

Waaruit bestaat het complete pakket?

Er zijn zes foto-momenten:
✔ Zwangerschapsshoot
✔ Newbornshoot 
✔ 3 maandenshoot
✔ 6 maandenshoot
✔ 9 maandenshoot
✔ 12 maandenshoot

Er zijn 3 interview-momenten:
✔ Rondom de newbornshoot 
✔ Rondom de 6 maandenshoot
✔ Rondom de 12 maandenshoot

Verder krijg je bij elke fotoshoot een vragenlijst waarop je zelf herinneringen, gedachten en bijzondere momenten kunt vastleggen. 

Je kunt ook kiezen voor een minder uitgebreid pakket. Zie de pakketvoorbeelden hieronder. 

Een handgemaakt luxe album van 20x30cm met foto op de voorpagina.

Hoe gaat het in z'n werk?

Reserveren
Als jullie ervoor kiezen om een compleet eerste jaar pakket af te nemen, dan is het verstandig om  al tijdig in de zwangerschap een reservering te plaatsen. Later informeren mag altijd, maar ik heb slechts ruimte voor enkele van deze pakketten per jaar. Zo kan ik iedereen garranderen dat ik voldoende tijd voor ze heb. Dus hoe eerder je reserveert, des te groter de kans is dat ik nog een plekje voor jullie vrij heb. 

We plannen een datum in voor de zwangerschapsshoot en daarna is het aan jullie om mij op de hoogte te brengen als jullie kindje geboren is. De newbornshoot vindt plaats binnen 6 weken na de geboorte. Vanaf dan kunnen we elke keer op de vaste momenten een fotoshoot plannen. 

Fotoshoots
Mijn werkwijze is journalistiek en lifestyle. Ik leg vast wat ik zie. Ik houd niet van poseren, maar help jullie wel bij het creëren van mooie momenten. Door veel met jullie in gesprek te gaan en ook vragenlijsten te sturen, probeer ik jullie echt te leren kennen. Ook tijdens de fotoshoots stel ik vragen of laat ik jullie wat leuks doen met jullie kindjes, zodat jullie genieten in plaats van poseren. 

Ik wil van jullie weten aan welke momenten jullie de meeste waarde hechten. Daar plannen we dan tijd voor in tijdens de fotoshoot. Dat kan betekenen dat we tijdens de newbornshoot bijvoorbeeld extra aandacht hechten aan een voedingsmoment, een baddersessie van jullie kindje of gewoon heerlijk knuffelen op de bank. En het zou zomaar kunnen dat we er een keer op uit trekken naar de speeltuin of naar de dierentuin. Iedere plek waar jullie graag komen om mooie herinneringen te maken, is een goede fotoplek voor ons! Het bos, een mooi park of gewoon jullie eigen huis zijn bijvoorbeeld ook hele fijne fotoplekken. 

De zwangerschapsshoot, de newbornshoot, de 6 maandenshoot en de 12 maanden shoot zijn volledige fotoshoots van 1,5 tot 2 uur. Daarin nemen we de tijd om jullie hele gezin te fotograferen. Dat kan een fotoshoot zijn in de lifestyle vorm of meer journalistiek, als ‘a day in the life’. Gewoon vastleggen hoe een dagje in jullie leven er op dit moment uit ziet. De 3 en 9 maandenshoots zijn mini shoots met als doel om jullie kindje mooi te portretteren. Deze duren ongeveer 30 tot 45 minuten. 

De interviews
De drie interviewmomenten spreken we ook samen af. Dat kan bijvoorbeeld aansluitend aan een fotoshoot, maar het mag ook op een ander moment. In dat interview bespreken we samen de afgelopen periode, en kunnen jullie me mooie anekdotes vertellen over dingen die jullie hebben meegemaakt en die jullie het meest zijn bijgebleven. Doordat jullie het vertellen in plaats van opschrijven op papier, hoor ik het in jullie eigen woorden en voel ik jullie emoties mee. Daardoor kan ik het nog veel levendiger verwerken in een geschreven verhaal. Dat is de meerwaarde van die gesprekken. 

Wat ontvangen jullie bij het complete pakket?

Na afloop van alle zes de foto-momenten en interviews ga ik aan de slag met het ontwerp van het eerste jaar album. Het wordt een verzameling van de mooiste foto’s die we gedurende het jaar gemaakt hebben, aangevuld met mooie verhaaltjes, leuke feitjes en mooie gedachten of herinneringen die ik verzameld heb vanuit de vragenlijst en de interviews. 

Jullie ontvangen:
✔
Een handgemaakt luxe-album van 20x30cm met 30 spreads (t.w.v. 450 euro) zodat er ruimte is voor alle herinneringen van het eerste jaar van jullie kindje.
✔Een handgemaakte luxe opbergbox, met 1cm dikke houten rand (t.w.v. 75 euro) om je album veilig en mooi op te kunnen bergen.
✔ Twee handgemaakte mini-albums van 10x10cm met 24 spreads (t.w.v. 135 euro p/s) met de mooiste foto’s, om cadeau te geven. 
✔ De digitale foto’s van alle fotoshoots in hoge resolutie, door mij geselecteerd, op USB-stick bij levering van het boek.
✔Online gallery met de mooiste foto’s van elke fotoshoot in lage resolutie, om online te delen en tussendoor alvast te kunnen bekijken. 
✔ 10 procent korting op foto-producten (ook al door het jaar heen te bestellen).

Wat is de investering?

De investering voor dit complete pakket van 6 fotoshoots en 3 luxe handgemaakte albums is € 1.699.

Om het album alle aandacht te geven die het nodig heeft, steek ik erg veel tijd in dit eerste jaar pakket. De tijd die ik met jullie doorbreng is pakweg slechts 1/3 deel van de totale tijd die ik nodig heb. Want als jullie mij gedag gezwaaid hebben, zit ik nog uren achter de computer om de foto’s te bewerken, de vragenlijsten te lezen en de interviews uit te werken tot leuke teksten die bij jullie passen. Natuurlijk steek ik ook enorm veel tijd in het opmaken en style van het complete album zodat het echt een cadeautje wordt voor jullie.  Daarnaast werk ik met exclusieve foto-producten van hoge kwaliteit. Luxe handgemaakte albums, een prachtige opbergbox en een mooie houten USB-stick. Ook zitten alle digitale bestanden al in de prijs inbegrepen en dat is uniek. Het wordt echt een bijzondere album met onbetaalbare herinneringen. Dat maakt het de investering meer dan waard. 

Dit bedag betaal je in 4 termijnen:

 • 250 euro bij reservering
 • 500 euro voor de newbornshoot
 • 449 euro voor de zes maanden shoot
 • 500 euro na de 12 maanden shoot.

Eventuele extra mogelijkheden

Met de afname van dit pakket heb je een heel compleet product. In zes fotomomenten wordt het eerste jaar in beeld gebracht, met van elke periode bovendien nog mooie herinneringen in woorden. Het album heeft alles je nodig hebt om de babytijd later nog eens helemaal levendig te maken in je herinneringen. Maar je wilt misschien ook nog digitale foto’s, een mooie foto aan de muur, of extra afdrukken. Dat is zeker mogelijk. 

Extra producten en de kosten:
✔
Losse foto-afdrukken v.a. 4,50 euro per stuk, na elke fotoshoot al te bestellen.
✔ Foto’s voor aan de muur op diverse materialen (zoals forex, aluminium dibont of plexiglas) v.a. € 55,00. 

 

Mag ik jullie ook zo'n prachtig herinneringen-album bezorgen?

Pakketvoorbeelden

Mini jaarpakket

899
 • Newbornshoot: 1,5 tot 2 uur.
 • 6 maanden minishoot: 30- 45 min.
 • 12 maanden shoot: 1,5 tot 2 uur.
 • 2x vragenlijst, 1x interviewmoment.
 • Handgemaakt luxe-album 20x30cm met
 • 15 spreads compleet (t.w.v. 275 euro).
 • Digitale bestanden van alle shoots geleverd
 • op USB-stick bij levering van het album.
 • Online gallery met de mooiste foto's van elke fotoshoot in lage resolutie, om online te delen en tussendoor alvast te kunnen bekijken.
 • 10 procent korting op foto-producten
 • (ook al door het jaar heen te bestellen).

Baby jaarpakket

1375
 • Newbornshoot 1,5 tot 2 uur.
 • 3 maanden minishoot: 30-45 min.
 • 6 maanden shoot: 1,5 tot 2 uur.
 • 9 maanden minishoot: 30-45 min.
 • 12 maanden shoot: 1,5 tot 2 uur.
 • 3x vragenlijst, 2x interviewmoment.
 • Handgemaakt luxe-album 20x30cm met
 • 24 spreads compleet (t.w.v. 389 euro).
 • Digitale bestanden van alle shoots geleverd
 • op USB-stick bij levering van het album.
 • Online gallery met de mooiste foto's van elke fotoshoot in lage resolutie, om online te delen en tussendoor alvast te kunnen bekijken.
 • 10 procent korting op foto-producten
 • (ook al door het jaar heen te bestellen).
Aanrader!

Compleet Jaarpakket

1699
 • Zwangerschapsshoot: 1,5 tot 2 uur.
 • Newbornshoot 1,5 tot 2 uur.
 • 3 maanden minishoot: 30-45 min.
 • 6 maanden shoot: 1,5 tot 2 uur.
 • 9 maanden minishoot: 30-45 min.
 • 12 maanden shoot: 1,5 tot 2 uur.
 • 3x vragenlijst, 3x interviewmoment.
 • Handgemaakt luxe-album 20x30cm met
 • 30 spreads compleet (t.w.v. 450 euro).
 • Handgemaakte luxe opbergbox om het album
 • veilig en in stijl te bewaren.
 • 2 mini-albums 10x10cm met 24 spreads
 • met de mooiste foto's (t.w.v. 135 euro).
 • Digitale bestanden van alle shoots geleverd
 • op USB-stick bij levering van het album.
 • Online gallery met de mooiste foto's van elke fotoshoot in lage resolutie, om online te delen en tussendoor alvast te kunnen bekijken.
 • 10 procent korting op foto-producten
 • (ook al door het jaar heen te bestellen).

Meer informatie of direct reserveren?

Schuiven naar boven