fbpx

Reviews van andere klanten

Heb jij een fotoshoot gehad bij mij en wil je een review achterlaten? Dat mag op deze pagina. Graag zelfs!

"Er was een heel relaxte sfeer tijdens de newbornshoot. Kristie was niet alleen bezig met de foto's maar nam echt de tijd voor ons en gaf ons ook de tijd om ons ding te doen. We zijn erg blij met de foto's. Er zitten zo veel mooie tussen! Ook de vergrotingen die we besteld hebben zijn erg mooi geworden! Na afloop kregen we een mailtje van Kristie met zulke lieve woorden, een ontzettend waardevolle herinnering. Ik zou De Familiejournalist aanbevelen aan mensen die een mooie maar ook realistische herinnering willen aan hoe je gezinnetje is."
Marleen
(mama van Bix)
Ik vond de sfeer tijdens de fotoshoot erg fijn. We hoefden niet echt te ‘poseren’; een opluchting met een peuter en een baby. Er werd ook gevraagd naar onze wensen, maar er werd niks geforceerd. Het zijn supermooie foto’s geworden en we zijn verrast door de hoeveelheid. We waren erg benieuwd en gelukkig ontvingen we ze al binnen twee weken. Dus konden we ze snel bewonderen. De rust die Kristie uitstraalt is erg prettig. Ons zoontje, die vaak terughoudend is bij nieuwe mensen, durfde toch echt zichzelf te zijn!
Maartje
(mama van Liam en Jace)
We hebben een fantastische shoot gehad dankzij Kristie, we voelden ons op ons gemak tijdens het maken van de foto's en doormiddel van spelletjes en leuke vragen werd het meer dan alleen maar een leuke fotoshoot, mede hierdoor waren we er al gauw niet meer mee bezig dat er foto's werden gemaakt. Je was heel betrokken en de shoot was heel persoonlijk. De foto's zijn niet alleen prachtig maar kwamen ook ontzettend snel onze kant op. Kristie stopt er veel tijd en energie in en dat straalt overal vanaf. We zouden het iedereen aanbevelen!
Luc en Anne
Wij hebben een hele leuke en ontspannen zwangerschapsshoot gehad bij Kristie. Ze stelt je op je gemak, neemt de tijd voor je, denkt mee over leuke poses en staat open voor eigen ideeën. Nogmaals bedankt, Kristie, voor de leuke middag en de mooie foto’s die je gemaakt hebt. Een bijzonder aandenken aan mijn zwangerschap!
Kim en Robert
Na een fijn ontvangst met een bakje koffie, onze kleine kunnen voorbereiden voor haar shoot. Geweldig mooi resultaat! Bedankt voor je vakmanschap. Het was een cadeautje voor moederdag en mama is er super blij mee.
Joost
(papa van Lizz)
Foto’s maken met Kristie is heerlijk ontspannen. We hebben vooral veel plezier gehad met ons gezin en dat heeft hele mooie foto’s opgeleverd.
Wij zijn er heel blij mee!
Marly
Wij vonden het heel bijzonder om zo met ons gezinnetje bezig te zijn tijdens de fotoshoot. Kristie ging super leuk om met de jongens. En neemt ook lekker de tijd voor ze. Zowel voor ons 2-jarige zoontje als de baby. Nogmaals bedankt voor het mooie resultaat Kristie!
Lizzy
(mama van Thijmen en Milan)
Wij zijn super enthousiast over de newbornshoot die we hebben laten maken van ons dochtertje. Kristie kwam bij ons thuis, de shoot verliep heel ontspannen. Ze was super geduldig en nam alle tijd. Ze is heel gedreven, heeft oog voor detail en komt met leuke en originele ideeën voor de shoot. We hebben de bestanden digitaal mogen ontvangen en zijn super blij met de mooie resultaten. Echt een aanrader!
Inge
(mama van Hannah)
Vorige maand hebben we een fotoshoot gehad met het gezin bij het Keelven in Someren. Het was erg leuk en Kristie is erg professioneel. Ze heeft ook leuke ideeën. De foto's zijn hartstikke mooi geworden
Andrea
Kristie kwam bij ons aan huis voor de newbornshoot met onze dochter. Ze was superlief voor onze dochter en na afloop hebben we prachtige foto's gekregen. Helemaal top, dankjewel!
Suzette
(mama van Alyssa)
Wij hebben een fantastisch leuke middag gehad, zonder 'gemaakt' te hoeven lachen. Door jou aanpak gaat het als vanzelf om zo'n mooie foto's te krijgen. Super!
Chantal & Bram
Schuiven naar boven